AA
Az ISD DUNAFERR Zrt. és az ISD DUNAFERR Társaságcsoport valamennyi munkavállalója részére

Az ISD DUNAFERR Zrt. és az ISD DUNAFERR Társaságcsoport valamennyi munkavállalója részére

2020. december. 11

Az ISD DUNAFERR Zrt. és az ISD DUNAFERR Társaságcsoport valamennyi munkavállalója részére

Tisztelt Munkavállalók!

Szeretném Önöket tájékoztatni és megnyugtatni a mai helyzettel kapcsolatban.

A belépési korlátozásokra azért volt szükség, mert a DUNAFERR-t jogtalanul elfoglalni akaró horda, a DUNAFERR törvényes működésének helyreállítását akadályozni akaró személyek megkíséreltek volna jogtalanul behatolni a DUNAFERR területére. Ezt nem engedtük és nem fogjuk engedni. A munkának zavartalanul kell folynia.

Megelégeltük a DUNAFERR DV. Vasas Szakszervezet Szövetség vezetőinek áruló, kollaboráns magatartását is, és nem engedjük meg, hogy a továbbiakban bármiféle támogatást adjanak DUNAFERR-es munkavállalóként a zsákmányra éhes támadóknak. Éppen ezért a mai nappal az érintett szakszervezeti vezetők munkaviszonyát az ISD DUNAFERR Zrt. azonnali hatállyal megszüntette.

Már a bíróságon van az a kérelmünk, ami arra vonatkozik, hogy a korábbi igazgatósági tagok kerüljenek ismét döntési pozícióba. Megjegyezzük, hogy az ukrán horda és kiszolgálóik, beleértve az érintett DUNAFERR DV. Vasas Szakszervezeti Szövetség vezetőit is, próbálják ezt megakadályozni, tehát valójában az a törekvésük, hogy a törvényes, nyugodt működés helyreállítását megakadályozzák, és Tatyana Taruta embereit juttassák kizárólag döntési pozícióba, a vírushelyzetben átmeneti ideig érvényes szabályokkal visszaélve. Már ennek a hírnek a hatására is megriadtak az üzleti partnerek, néhány áruló kivételével nincs olyan személy, aki őket támogatná. Természetesen minden jogi eszközzel folytatjuk a harcot és nagyon bízunk a bíróság mielőbbi döntésében, hogy a helyreállított igazgatóság végre rendet tehessen.

A vállalat vezetői továbbra is a helyükön vannak, végzik a munkájukat, ezt kérem a többi munkavállalótól is. A továbbiakban is mindent meg fogok tenni azért, hogy a DUNAFERR fennmaradjon, vagyonát megóvjuk, és így megfelelő pozícióban csatlakozhassunk a szakmai befektetőhöz. Ez, és csakis ez jelent garanciát a biztos jövőre, ezzel nem fér össze, hogy ilyen támadásoknak bármilyen teret adjunk.

 

Dunaújváros, 2020. december 11.

 

                                                                   

                                                                                                                                                   Evgeny Tankhilevich                                 
                                                                                                                                 legfőbb-, általános vezérigazgató-helyettes