AA
Sajtóközlemény

Sajtóközlemény

2020. december. 01

A DUNAFERR működése a háttérben zajló tulajdonosi érdekcsoportok közötti viták ellenére is biztosított

 

Dunaújváros, 2020. 12. 01.

 

A DUNAFERR managementjének vezetői az elmúlt napokban arról értesültek, hogy a vállalat egyik ukrán tulajdonosi érdekcsoportja az érvényben levő járványügyi törvényeket és korlátozásokat illegális módon kihasználva, megpróbálja megzavarni, szétzilálni a DUNAFERR társaságcsoport munkájának irányítását. Ezen túlmenően a DUNAFERR vezetése felé már több magyarországi és külföldi üzleti partner is jelezte, hogy több olyan megkeresést és tájékoztatást kaptak, amelyek bennük is bizonytalanságot keltettek a vállalatcsoport irányításával kapcsolatban.

Miután ezek a híresztelések és törekvések nem jogszerűek, sőt nehezítik a DUNAFERR helyzetét, ezért a vállalat managementjének vezetése szükségesnek tartja, hogy mindenkit tájékoztasson, mindennek alaptalanságáról, és mindenkit arra kérjen ezúton is, hogy mindezt hagyja figyelmen kívül és a már eddig is meglévő kapcsolatait tartsa fenn a továbbiakban is a vállalattal.

Természetesen, ha a DUNAFERR tulajdonosi, irányítási helyzetében hivatalos változás történik, úgy erről az ISD DUNAFERR Zrt. szabályszerűen tájékoztatni fogja partnereit és az érintetteket.