AA
Sajtóközlemény 2021. március 27.

Sajtóközlemény 2021. március 27.

2021. március. 27

Az ISD DUNAFERR Zrt. sajtóközleménye 2021. 03. 27.

 

Az ISD DUNAFERR Zrt. ezúton tájékoztatja minden Partnerét, hogy 2021. március 26-án a kétes hátterű ukrán agresszorok képviselői megtévesztettek néhány kisebbségi tulajdonost, hamis meghatalmazásokkal - internetes kapcsolaton keresztül - összejövetelt tartottak és ismételten megpróbálták átvenni a DUNAFERR vezetését, hogy a vállalat vagyon tárgyait jogellenesen megszerezzék.

Ennek az összejövetelnek azonban semmiféle jogi alapja nem volt, a DUNAFERR-re nézve semmiféle döntést nem születhetett.

Természetesen a szükséges jogi lépéseket a vállalat legitim vezetése meg fogja tenni, mely vezetés továbbra is a helyén van, a termelés pedig folyamatosan biztosított a befektető aktív közreműködésével. Kérjük senki ne adjon hitelt az álhíreknek, mind a Vnyesekonombank, mind a társaság főrészvényese, mind pedig a meg nem téveszthető további részvényesek megteszik a szükséges jogi intézkedéseket.

Szeretnénk hangsúlyozni, hogy megalapításra került a befektető új magyarországi társasága is, tehát a folyamatok jó irányba haladnak az ukrán agresszorok törekvéseitől függetlenül.

Tájékoztatunk mindenkit, hogy folyamatban van a tényleges és legális igazgatóság működésének a helyreállítása is, ami véglegesen le fogja állítani az ukrán támadásokat. Ezeket a gátlástalan személyeket nem szabad komolyan venni, sem a DUNAFERR működése, sem annak vagyona nincs veszélyben.

A DUNAFERR kéri minden Partnerét, hogy a továbbiakban is az eddigiek szerint folytassák az együttműködést, a DUNAFERR munkatársaival tartsák a kapcsolatot és hagyják figyelmen kívül az ukrán agresszorok megkereséseit.