AA
Díjak, elismerések

Díjak, elismerések

 

2011
EFQM Elkötelezettség a Kiválóságért Díj

Az EFQM Committed to Excellence – Elkötelezettség a Kiválóságért pályázat eszköz lehet azon szervezetek számára, amelyek fejlesztési projektek megvalósításával készek elindulni a szervezeti Kiválóság útján. Az Elkötelezettség a Kiválóságért szint elérése a vezetők és a szervezet vevői számára is egyértelművé teszi, hogy a szervezet fontosnak tartja a folyamatos fejlesztést és törekszik a Kiválóságra.

Az ISD DUNAFERR Zrt. 2011-ben nyerte el az EFQM Elkötelezettség a Kiválóságért Díjat. A pályázat témája a 2010 Minőség Éve rendezvénysorozat, és az annak keretében megvalósított minőségfejlesztési projektek voltak.

 

2011
XIX. Magyar Innovációs Nagydíj Elismerő Oklevél

A Magyar Innovációs Szövetség 1991. évi III. közgyűlése határozott az Innovációs Nagydíj megalapításáról. Az évente egyszer kiadott Nagydíjat az a Magyarországon bejegyzett társaság kapja, amely a díjátadást megelőző évben nagy jelentőségű innovációt valósított meg, és ennek révén kiemelkedő hasznot ért el.

Az ISD DUNAFERR Zrt. 2011-ben megkapta a XIX. Magyar Innovációs Nagydíj Elismerő Oklevelét. A pályázat témája az új típusú minőség-kommunikációs eszközrendszer volt. 

2011
Magyar Minőség Háza® Díj

A Magyar Minőség Társaság 15 éve alapította a Magyar Minőség Háza® díjat, melyet pályázat útján lehet elnyerni. A pályázat célja a hazai, kiemelkedő minőségű termékek, fejlesztések és szolgáltatások népszerűsítése, a fogyasztók tájékoztatásának elősegítése.

Évente azon termékkel, szolgáltatással lehetett pályázni, melynek jellemzői:

  • Magyarországon fejlesztették, állítják elő vagy nyújtják,
  • minőségjellemzői kiemelkedőek,
  • minőségük egyenletes, mert a termék előállítása vagy a szolgáltatás tanúsított minőségirányítási rendszerben folyik, illetve az egyenletesség egyéb módon bizonyítható,
  • a termék előállítása és felhasználása vagy a szolgáltatás nyújtása környezetkímélő.

Az ISD DUNAFERR Zrt. 2011-ben elnyerte a Magyar Minőség Háza® díjat az útépítési célra felhasználható CE-jeles dunaferr kohászati salakok termékcsaláddal.

 

2012
Magyar Termék Nagydíj®

Magyar Termék Nagydíj® – védjegy – több mint egy évtizede tanúsítja a folyamatosan ellenőrzött, kiemelkedően jó minőséget és a megbízhatóságot a termékek és a hozzá kapcsolódó szolgáltatások körében.

A minőségtudatos szemlélet elterjesztését célzó pályázatot évente az Industorg Védjegyiroda Minőségügyi Kft., és a Kiírók Tanácsa hirdeti meg, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, a Nemzetgazdasági Minisztérium és a Nemzeti Külgazdasági Hivatal szakmai támogatásával.

A Magyar Termék Nagydíj® pályázat célja az, hogy elismerje és díjazza a kiváló minőségű magyar termékeket és szolgáltatásokat, valamint elősegítse a minőségtudatos szemlélet, a termékbiztonság, a fogyasztóvédelem általános szintjének emelését a gyártók, a termelők és szolgáltatók pozitív ösztönzésével.

2012-ben Magyar Termék Nagydíjat® nyert – Fejér megye egyetlen díjazottjaként – az ISD DUNAFERR Zrt. az „Útépítési célra felhasználható CE-jeles Dunaferr salakok"pályázatával.

 

 

2012
Magyar Minőség Háza® Díj

A Magyar Minőség Társaság 15 éve alapította a Magyar Minőség Háza® díjat, melyet pályázat útján lehet elnyerni. A pályázat célja a hazai, kiemelkedő minőségű termékek, fejlesztések és szolgáltatások népszerűsítése, a fogyasztók tájékoztatásának elősegítése.

 

Az ISD DUNAFERR Zrt. 2012-ben elnyerte a Magyar Minőség Háza® díjat a csúszásgátló mintázatú Dunaferr acéltermékek termékcsaláddal.

2013
Magyar Termék Nagydíj®

2013-ban Magyar Termék Nagydíj® címet nyertek az ISD DUNAFERR Zrt. csúszásgátló mintázatú – hagyományos, sűrű és kövér lencsemintás, valamint rombuszmintás – melegen hengerelt acéltermékei.

 

Szabályozási és Belső Audit Osztály
Szecs Csaba
szabályozási és belső audit osztályvezető

+36 (25) 583 236
+36 (20) 592 0157
Dér Tünde
szakértő

+36 (25) 582 568
+36 (30) 474 6010